Babymassage

Tijdens je zwangerschap heb je je op allerlei manieren voorbereid op de komst van je kleintje. Nu hij of zij er is, kunnen jullie elkaar leren kennen. Tijdens de cursus babymassage leer je jouw baby een ontspannen massage geven. Ook bespreken we onderwerpen waar elke moeder mee te maken krijgt, zoals huilen, krampjes, slapen en lichaamstaal. Natuurlijk is er ruimte voor eigen inbreng. 

dreumesdans

Heeft jouw dappere dreumes zijn eerste pasjes gezet? Houdt je dreumes van muziek? En heb jij zin om samen met andere ouders en kinderen actief bezig te zijn? Dan is dreumesdans echt iets voor jullie! Papa, mama, opa of oma doet gezellig mee met dreumesdans.

 

peutermassage

Peutermassage is spelenderwijs je peuter masseren: het grote broertje van de babymassage. De cursus spelen en masseren met peuters is voor ouders die de band met hun peuter willen versterken. Een ouder-kind-activiteit vol aandacht, verbinding en spel.  

 

Peuterdans

Vanaf ongeveer 2,5 jaar is jouw peuter groot genoeg voor peuterdans. Een lekker actief uurtje waarin we op verschillende manieren bewegen op muziek. Soms heel druk en wild, soms klein en fijn. Stampen, rollen, springen, draaien en zwaaien; we swingen er vrolijk op los. 

 

 

Wie

Mijn naam is Manja Bos, pedagogisch opgeleid en moeder van drie heerlijke jongens van 11, 9 en 1 jaar oud. Als moeder heb ik ervaren hoe waardevol baby- en peutermassage is (zelfs mijn oudsten worden nog steeds graag gemasseerd) en hoe leuk het is om samen met je peuter te dansen.

Met die gedachte ben ik 'bij Spruit' begonnen. Een fijne plek om samen met je jonge kind leuke activiteiten te ondernemen in Groningen.  

Ik ben gecertificeerd en geregistreerd docent Babymassage, Peutermassage en volwassenemassage en lid van de Vakgroep Shantalamassage Docenten.

Ik ben ook gecertificeerd docent Baby-Yoga en sta geregistreerd in het RGDB van Babymassage Nederland.

Waar

Bij Spruit is gevestigd aan de Timpweg 3 te Groningen. Meer over de locatie.

Hoe

Onder het kopje cursussen vind je mijn actuele aanbod. Je kunt je daar ook meteen inschrijven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Wanneer

Vanaf september 2019 zijn er lessen op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, op zondag zijn er regelmatig workshop’s. Het actuele aanbod vind je hier. Wil je graag een cursus volgen op een andere dag, neem dan gerust contact met mij op.

 

BijSpruitMaart2019-138.jpg
elementen-2.png
 

Cursussen