Babymassage & Peutermassage

Wil jij samen met je kindje een leuke cursus doen die jullie band versterkt en waarin tijd en aandacht is voor contact met elkaar? Dan zijn de cursus Babymassage en de cursus Peutermassage van bij Spruit echt iets voor jou! 

Van babymassage heb je vast al wel gehoord, dat is een heerlijke cursus voor ouder en kind. Babymassage is naast heel leuk om te doen ook heel goed voor jou en je kindje. Door het huid-op-huidcontact komt er bij jou en je kindje onder andere het hormoon oxytocine vrij, dat noemen we ook wel het gelukshormoon. Daar worden we blij van.

Peutermassage is spelenderwijs je peuter masseren: het grote broertje van de babymassage. De cursus spelen en masseren met peuters is heel geschikt voor ouders die de band met hun peuter willen versterken. Een ouder-kind-activiteit vol aandacht, verbinding en spel.  Een ontzettend leuke cursus voor ontspannen peuters en ouders.

Ik ben erkend shantalamassage docent en lid van de VSD.

Laat je kind ervaren: dit ben jij en jij bent goed zoals je bent.
 
Spruit-1.jpg
 
babymassage.png

Babymassage

Tijdens de cursus Babymassage leer je jouw baby een ontspannen massage geven. Ook bespreken we onderwerpen waar elke moeder mee te maken krijgt, zoals huilen, krampjes, slapen en lichaamstaal. Natuurlijk is er ruimte voor eigen inbreng.

peutermassage web.jpg

Peutermassage

Peutermassage is spelenderwijs je peuter masseren. De cursus spelen en masseren met peuters is voor ouders die de band met hun peuter willen versterken. Elke les beginnen we lekker actief met een spel om daarna tot rust te komen. Een ouder-kind-activiteit vol aandacht en verbinding.    

 
 
elementen-1kopie.png
 

Wat is Shantalamassage?

De cursussen Babymassage en Peutermassage die ik geef, zijn gebaseerd op de Shantalamassage techniek. Deze prachtige manier van aanraken en masseren is de basis voor bijna alle vormen van babymassage in Nederland. Shantalamassage is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering en in aandacht aanraken.