Back to All Events

Gratis danslessen/workshop met fotograaf

Op zaterdag ochtend 30 maart geeft ik een les Dreumesdans en Peuterdans waarbij een fotograaf aanwezig zal zijn.

Heel graag wil ik meer en beter beeldmateriaal van mijn lessen dans om te gebruiken voor marketing doeleinden. De foto’s die tijdens deze les gemaakt worden zal ik dus gaan gebruiken voor mijn flyers, website, social-media en dergelijke. Je kunt dan ook alleen maar aan deze lessen deelnemen als jij en de andere ouder daarmee instemmen. Natuurlijk zal ik de mooiste foto’s van jouw kind met je delen.

Dreumesdans start om 9:30 uur (VOL)

Peuterdans start om 10:30 uur, voor kinderen van ongeveer 2,5 jaar en ouder.

Workshop babymassage 12:00 uur tot c.a. 13:00 uur.

De lessen zelf zullen 45 minuten duren en zien er hetzelfde uit als een reguliere les. We gaan dansen op de top-hits en leuke spelletjes doen.

Wil je meedoen? Super leuk! Je kunt jullie opgeven via onderstaand formulier.

Naam ouder *
Naam ouder
Naam kind
Naam kind
Peuterdans
workshop babymassage
Earlier Event: March 29
Peuterdans op vrijdag
Later Event: April 1
Babymassage bij jullie thuis