Back to All Events

Open ochtend

  • bij Spruit 3 Timpweg Groningen, GR, 9731 AK Netherlands (map)

Voor iedereen die eens wil komen kijken organiseren wij op zaterdag 26 oktober een open ochtend.

Tijdens deze ochtend kun je kennismaken met de locatie, de mensen en de lessen van bij Spuit. Wij hebben een aantal super leuke korte kennismakingslessen voorbereidt waar jullie aan mee kunnen doen. Een lesje duurt ongeveer 20 minuten. Daarvoor of daarna is er wat te drinken en eten in ons ‘çafé’ voor wie wil.

Opgave is niet nodig. Je kunt gewoon bij ons binnen komen aan de Timpweg 3. Wij zijn gevestigd in het gebouw van “Sichting de Witte Schuit”. Tussen de geplande lessen beantwoorden wij graag al je vragen.

kennismakingslessen: 9: 30 Ouder en kind yoga (van 2,5 tot 6 jaar) 10:00 Dreumesdans / ouder & kinddans (van 1,5 tot 4 jaar) 10:45 Peuterdans (van2,5 tot 4 jaar) 11:30 peuter- / kleutermassage (van 3 tot 6 jaar)

Earlier Event: October 16
Cursus Babymassage op woensdag
Later Event: October 30
Dreumesdans op woensdag