Dreumesdans & Peuterdans

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor je dreumes of peuter? Dan is Dreumes- of Peuterdans iets voor jullie. Vanaf 18 maanden tot 4 jaar kunnen jullie bij mij danslessen volgen. Tijdens mijn lessen staan plezier, bewegen en ontmoeten voorop. Jonge kinderen maken kennis met verschillende soorten muziek en leren de mogelijkheden tot bewegen kennen. Voor de een betekent dit hollen en stilstaan. Terwijl een ander met haar tong tussen de lippen mijn bewegingen exact nadoet. 

Heb je ook nog een baby? Geen punt. Die mag gewoon mee, ik zorg voor een fijn plekje.

Straal. Dans. Zing. Geef licht. De wereld wordt mooier van een lach op jouw gezicht
— Lief Leven
BijSpruitMaart2019-25.jpg
 
 

Dreumesdans

Voor de allerkleinste dansers en danseresjes in dop is er dreumesdans

Een ouder-kind-activiteit waarin je fijne liedjes leert kennen, nieuwe bewegingen ontdekt en toffe spelideeën opdoet. Jullie doen samen mee aan de les, we beginnen met even spelen, starten elke les met een bekend liedje en swingen er dan op los.

Voor alle kinderen vanaf ongeveer 18 maanden tot ongeveer 2,5 jaar en hun ouders. We dansen in een vaste groep van zes tot tien kinderen. Ik plan de lessen vroeg in de ochtend zodat de kinderen daarna lekker kunnen slapen.

Dreumesdans wordt als cursus aangeboden. Je danst in een vaste groep met maximaal 10 kinderen. Een les duurt 45 minuten. Onder het kopje cursussen staan alle geplande cursussen.

Jouw bijdrage is 8,- euro per les. Het aantal lessen van een cursus verschilt, hier vind je de geplande cursussen.

 

Peuterdans

Voor alle peuters vanaf 2,5 jaar een lekker actief uurtje waarin we op verschillende manieren bewegen op muziek

Een leuke activiteit voor peuters vol liedjes, bewegingen, dansjes, materialen, andere kinderen en lol. Vaders en moeders kijken mee vanaf de kant maar gaan soms zelf ook even met de voetjes van de vloer.

De lessen peuterdans zijn lekker actief, er is ruimte voor dansjes met pasjes maar ook voor even lekker rennen, rollen, springen en af en toe doen we een spelletje tussendoor.

Peuterdans wordt als cursus aangeboden. De kinderen dansen in een vaste groep van maximaal 10 peuters. Een les duurt 45 minuten. Onder het kopje cursussen staan alle geplande cursussen.

Jouw bijdrage is 8,- euro per les. Het aantal lessen van een cursus verschilt, hier vind je de geplande cursussen.

 
 
elementen-2.png
 

Cursussen