Dreumesdans & Peuterdans

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor je dreumes of peuter? Dan is Dreumes- of Peuterdans iets voor jullie. Vanaf het moment dat kinderen kunnen lopen, tot 4 jaar kunnen ze bij mij danslessen volgen. Tijdens mijn lessen staan plezier, bewegen en ontmoeten voorop. Jonge kinderen maken kennis met verschillende soorten muziek en leren de mogelijkheden tot bewegen kennen. Voor de een betekent dit hollen en stilstaan. Terwijl een ander met haar tong tussen de lippen mijn bewegingen exact nadoet. 

Heb je ook nog een baby? Geen punt. Die mag gewoon mee, ik zorg voor een fijn plekje.

Straal. Dans. Zing. Geef licht. De wereld wordt mooier van een lach op jouw gezicht
— Lief Leven
BijSpruitMaart2019-25.jpg
 
 

Dreumesdans

Voor de allerkleinste dansers en danseresjes in dop is er dreumesdans

Een ouder-kind-activiteit waarin je fijne liedjes leert kennen, nieuwe bewegingen ontdekt en toffe spelideeën opdoet. Jullie doen samen mee aan de les, we beginnen met even spelen, starten elke les met een bekend liedje en swingen er dan op los.

Voor alle kinderen die kunnen lopen tot ongeveer 2,5 jaar en hun ouders. We dansen in een vaste groep van vier tot acht kinderen. Ik plan de lessen vroeg in de ochtend zodat de kinderen daarna lekker kunnen slapen.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur en kost 32,50 euro.  

 

Peuterdans

Voor alle peuters vanaf 2,5 jaar een lekker actief uurtje waarin we op verschillende manieren bewegen op muziek

Een leuke activiteit voor peuters vol liedjes, bewegingen, dansjes, materialen, andere kinderen en lol. Vaders en moeders kijken mee vanaf de kant maar gaan soms zelf ook even met de voetjes van de vloer.

De lessen peuterdans zijn lekker actief, er is ruimte voor dansjes met pasjes maar ook voor even lekker rennen, rollen, springen en af en toe doen we een spelletje tussendoor.

Een cursus peuterdans bestaat uit 5 lessen van 1 uur en kost 32,50 euro. 

 
 
elementen-2.png
 

Cursussen