Features Overview

 
 
IMG_6937.JPG

Peuterdans voor gastouders

Wil jij als gastouder graag meer bewegen met de kinderen en ben je opzoek naar nieuwe activiteiten? Dan is dans een ontzettend goed idee! Dans is een fantastische manier om lekker te bewegen, nieuwe dingen te leren en lekker te bewegen. En het fijne is dat je dans op wel 100 manieren kunt inzetten. Na het volgen van deze workshop kun jij zelf dansjes ontwikkelen voor bij je thema, korte lesjes maken en ga je naar huis met in elk geval 10 dansjes om meteen van start te gaan.

BijSpruitMaart2019-56.jpg

cursus of workshop op locatie

Graag komen wij bij u op locatie een cursus of workshop verzorgen. In overleg ontwikkelen wij een product op maat. Wij ontwikkelen cursussen en workshops voor uw klanten en uw collega’s. Een leuke inspiratie workshop dans voor uw pedagogisch medewerkers of een fijne cursus peuteryoga voor de peuters in uw opvang, wij komen graag.

Interesse? dan drinken we eens koffie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

BijSpruitMaart2019-243.jpg

depressie en baby

Voor moeders met jonge baby’s en psychische klachten, waaronder een postpartum depressie, is de Shantala babymassage individuele een heel geschikte interventie. Ik kan deze interventie voor uw organisatie of uw patiënt op een heel laagdrempelige manier inzetten.

Voor meer informatie ga ik graag persoonlijk met u in gesprek.